Karriär

Är du vår nästa talang?

Nordicexpohouse är vårt varumärke som binder ihop våra övriga två affärsben Skärmexpo och Kyparn.se. Vi utvecklar ständigt våra olika affärsben och behöver därför hitta nya talanger som vill vara en del av vårt lag. Nordicexpohouse är en svenskägd koncern inom exponering, sälj och marknadsutveckling.

Skärmexpo är ett skärmföretag som driver försäljning genom egna säljare men också med franchisetagare. Vi erbjuder både lokal och nationell annonsering.

Kyparn.se är en hotell och restaurangtjänst som vi är stolta över. Utvecklingen för våra affärsben är många och vi söker därför dig med bra energi och har nära till skrattet. Vår kultur bygger på glädje och att vi tillsammans kommer skapa stordåd. Målet är att vara marknadsledande i hela Norden 2022.

  • VD

  • Nu har du chansen att söka jobbet som VD för hela Nordic Expohouse. I Nordic Expohouse ingår affärsbenen Skärmexpo och Kyparn.se. Som VD får du jobba med ett engagerat och kreativt team och tillsammans med oss nå nya höjder.

  • Rollen, som är en kombinationstjänst, där du kommer att få möjligheten att arbeta både som Digital Marknadskommunikatör samt som Kundsupport för Kyparn.se, Skärmexpo och Nordic Expohouse. I rollen kommer du få stor frihet att utveckla dina kunskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta oss