Franchise Norden

Nordens mest lönsamma skärmföretag 2022

Vårt franchisekoncept har varit en succe i Sverige och vi kommer mellan 2019-2022 etablera oss i hela Norden. Är du intresserad av att driva en franchise i norden? Kontakta oss så berättar vi mer hur vårt upplägg fungerar.

Etableringar

Danmark

Logistiken för oss att gå in i Danmark är bra då vi är starka i södra Sverige. Våra lager och kompetens är nära och vi ser Danmark som vårt första land att etablera oss utanför Sverige.

Norge

Ett spännande land som ligger i framkant när det kommer till media. Vi ser stora möjligheter i Norge och vi kommer göra en storsatsning när vi etablerar oss i Norge.

Finland

Finland är ett givet land då vi ser att det finns många duktiga företagare i Finland och affärskulturen är i framkanten. Vårt helhetskoncept kommer fungera väl i Finland.

Island

Ett land som har en härlig kultur där vi definitivt skall lansera. Det gäller att ta fram en strategisk plan och göra rätt satsningar i rätt städer.

Case Halmstad

  • Vi kom igång med 10 st iScreens på bara någon vecka och kunde skriva våra första avtal med kunder. Nu får vi snart upp två stora inomhusskärmar som vi redan har gått break even på! Med Skärmexpos hjälp har vi kunnat göra allt mycket snabbare än om vi hade börjat från scratch.
    Jesper Westerberg & Fredrik Olsson
    Franchisetagare Halmstad

Vill du vara en del av framgången?

Med vårt koncept slipper du börja från scratch och lägga ner år av konceptutveckling och framtagning av grafiskt och printat material. Du får ett rejält försprång och kan komma igång och tjäna pengar direkt.

Boka ett möte