Stolt Case

Ronneby Brunn

Vi är stolta över de relationer som vi bygger upp med våra kunder. Ronneby Brunn är ett hotell med över 250 000 besökare om året. Vi arbetar löpande med den grafiska profilen och nytänk kring annonsering och synlighet. Ronneby Brunn är ett spännande case som vi utvecklar med samtliga produkter och tjänster.

Vår roll

1.

Exponeringsytor

Ronneby Brunn använder sig av Nordic Expohouse exponeringsytor. Både genom Skärmexpo lokalt i Blekinge men också kampanjer i hela skärmnätverket i södra Sverige. Kyparn använder man både som restaurangtjänst och som annonskanal.

2.

Grafisk design

Vi jobbar löpande med den grafiska profilen då detta är hotellets identitet och det är detta gästen möter när man kommer i kontakt med Ronneby Brunn i olika sammanhang.

3.

Annonsproduktion

Annonsproduktion är en viktig del som vi är experter på. Detaljerna är viktiga då vi vet att en välplanerad annons som triggar mottagaren kan vara skillnaden mellan en framgångsrik kampanj eller en misslyckad.

4.

Marknadsföring a-ö

Ronneby Brunn använder sig av den Marknadsföring a-ö. Detta för att den interna kunskapen kring marknadsföring skall öka och att man enkelt skall få fram en effektiv marknadsplan som man följer och jobbar efter.

5.

Hemsida

Nordic Expohouse utvecklar ronnebybrunn.se så att den ligger i framkanten både på datorer och i mobilen. Vårt fokus närmaste åren kommer vara att öka konverteringen och löpande förbättra användarvänligheten på hemsidan.

6.

Utbildningen: Toppsäljare

Toppsäljare är en digital säljutbildning som Ronneby Brunns säljare och säljchef använder. Utbildningen hjälper Ronneby Brunn med löpande säljutveckling men också med smarta verktyg som gör att hotellets säljare lyckas med sina försäljningsmål.

Vad våra kunder säger

  • Genom att använda Nordic Expohouse lösningar kring försäljning och marknad ser vi en tydlig ökning på konvertering och försäljningen inhouse. Vi har fullt förtroende för Nordic Expohouse och kommer utveckla samarbetet ännu mer de kommande åren.
    Christian Mörkstedt
    VD Ronneby Brunn & Strand Borgholm

Vill du veta mer?

Kontakta oss